PS PPS – 7 MAART ’15 > 9 MEI ’15 – KUNSTENCENTRUM BELGIË – HASSELT

PS PPS
PS PPS In ‘Problem Solving Post Post Scriptum’ onderzoekt Griet Moors visuele relaties in een ruimtelijk perspectief. Vanuit de schilderkunst maar ook via diverse media analyseert ze vorm, kleur, richting, lijn en object. Met ruimtelijk werk reageert ze op de storingen die ze in het schilderij tegenkomt en deze reacties leiden gewoonlijk tot een finale act op het doek.

VERNISSAGE
Iedereen welkom op zaterdag 7 maart 2015, vanaf 19u00 Kunstencentrum België – Burgemeester Bollenstraat 54 – 3500 Hasselt
Aanmelden (moet niet/mag wel) via facebook: Expo ‘PS PPS’ – Griet Moors – Kunstencentrum België

EXPO
De expo loopt van zaterdag 7 maart tot zaterdag 9 mei 15, uitsluitend op activiteitsdagen van Kc BELGIE (zie agenda: http://www.kunstencentrumbelgie.com/). Voor groepsbezoeken buiten deze openingsuren, mail naar: belgie@skynet.be t.a.v. Kristof D’agosto KC BELGIË: http://www.kunstencentrumbelgie.com/programma/expo/pspps.html Schermafbeelding 2015-02-17 om 09.35.46